Nieuwe keuken!
We kunnen eindelijk onze nieuwe keuken aankondigen! Bij Kookstudio LAZIZ vinden we het belangrijk dat we zoveel mogelijk diversiteit aanbieden. Dit is de reden dat we erg enthousiast zijn over…
Lees meerWat Zijn Publieke kookworkshops…?
Je hebt het vast eens voorbij horen komen, onze publieke kookworkshops. Hoe werk dit nou eigenlijk…? Onze Publieke Kookworkshops Onze kookworkshops worden meestal gebruikt als teamuitje of grote families…
Lees meerKen jij de Jawhara al…?
Bijna niemand kent dit gerecht… De Marokkaanse keuken staat bekend om heerlijke couscous en tajine, maar niet om desserts. De Jawhara, komt dit je bekent voor? De Jawhara is in…
Lees meerTurkse Pilav rijst!
Bij Kookstudio LAZIZ zijn wij bekend met verschillende soorten rijst, natuurlijk hoort hier de Turkse Pilav rijst bij. Bij Kookstudio LAZIZ nodigen we je uit om de heerlijke Turkse pilav…
Lees meer5 redenen dat jij een kookworkshop wilt volgen bij LAZIZ!
Een kookworkshop volgen bij LAZIZ heeft veel voordelen. Wil je het met je personeel volgen of gezellig met vrienden en familie maakt niet uit! In deze blog laat ik jullie…
Lees meer“Segreto Toscano” een eeuwenoude geheim!
Wist jij dat de Italiaanse keuken een geheim heeft…? Heb jij ooit gehoord van Segreto Toscano, waarschijnlijk niet. Deze kruidenmix is een eeuwenoud geheim verschillende chefs, elke generatie maakt het…
Lees meerSheer Yagh, een onbekend maar heerlijk nagerecht!
Wist jij dat de Afghaanse keuken niet alleen bekend staat om hun rijstgerechten? De Afghaanse keuken heeft namelijk een van de lekkerste nagerechten, de Sheer yakh! Het heeft een ander…
Lees meerDeze Iraanse kruidenmix is generaties oud!
Stap binnen in de betoverende wereld van de Iraanse keuken, waar elke maaltijd een verhaal vertelt en elke smaak een reis door de tijd is. Achter de schermen van deze…
Lees meerDeze Tapas workshop moet je volgen!
Iedereen houdt wel van tapas… stel je voor; je zit lekker op terras met een wijntje en een overheerlijke tapas. Dit is de perfecte combinatie voor een zonnige dag. Bij…
Lees meer