fbpx Spring naar content

Over Kookstudio Breda

Over Kookstudio Breda

Chefkok zijn van een heerlijk vier-gangen diner, een Italiaanse workshop of lekkere tapasgerechten? Het kan allemaal bij Kookstudio Breda, het lekkerste uitje voor familie, vrienden of een zakelijk gezelschap!

​In onze kookstudio geniet je van een veelzijdig avondje uit. Tijdens een workshop bereid je in kleine teams een gerecht dat je nooit voor mogelijk hield. Dit alles onder toeziend oog van onze chef-kok, die garandeert dat alles heerlijk zal smaken.

Tijdens het koken, klets je gezellig met je teamleden en pak je zelf een biertje of een wijntje. Je hoeft niet van koken te houden om een hele mooie avond te beleven. Samen koken is de meest ontspannen vorm van teambuilding. Is alles klaar, dan geniet je samen van een volwaardig viergangendiner. En de afwas? Die laat je lekker staan.

De workshops worden gegeven aan gezelschappen vanaf 10 personen. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4-gangen menu bereiden. Voor grotere groepen biedt Kookstudio Breda diverse combi-arrangementen.

​De kookstudio en mooie diner ruimte staan open voor elk initiatief op culinair gebied.
Wil je liever zelf aan de slag in onze keuken? Ook dat is mogelijk, onze keuken is namelijk ook per dagdeel te huren zodat jullie zelf aan de slag kunnen met jullie eigen culinaire creaties!

Met een jong en enthousiast team doen wij onze uiterste best om iedereen een onvergetelijke dag te laten beleven in Breda! Wil je hier graag aan bijdragen, wij zijn vaak op zoek naar leuke koks of gastheren of gastvrouwen. Stuur ons een mailtje voor meer info!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dagje uit? Neem dan snel contact op!

BOEK JE WORKSHOP