fbpx Spring naar content

Algemene voorwaarden

Als u een reservering heeft gedaan, houden wij de Kookstudio voor u vrij. Houd hier dus rekening mee.

Graag ontvangen wij de betaling vóór aanvang van de kookworkshop, kookavond of de afgesproken datum. Deze betaling zien wij ook als bevestiging van de datum.

Boekt u een kookworkshop? Wij vernemen graag uiterlijk 12 dagen vóór aanvang het definitieve aantal personen (minimaal 10 personen). Komen er op de dag van de workshop minder mensen dan opgegeven? Dan betaalt u toch voor alle opgegeven personen (dit i.v.m. inkoop ingrediënten).

Bij annulering 21 dagen van tevoren tot 7 dagen van tevoren betaalt u 25% van de kosten. Bij annulering vanaf 7 dagen voor boeking worden 50% van de kosten bij u in rekening gebracht. Bij annulering binnen drie dagen voor de opgegeven datum: alle kosten worden bij u in rekening gebracht.

Boekt u onze studio voor eigen gebruik (studiohuur)?
Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bij een kookworkshop.

De annuleringskosten hiervan zijn hetzelfde als bij een kookworkshop. Dit in verband met de nee-verkopen naar andere aanvragen. Bij annulering 21 dagen van tevoren tot 7 dagen van tevoren betaalt u 25% van de kosten. Bij annulering één week voor de boeking betaalt u 50% van de kosten. Bij annulering 3 dagen voor de boeking betaalt u het volledige bedrag.

Schrijft u zich in voor een publieke kookworkshop? Ook hierbij geldt: na betaling is uw boeking definitief. Annuleert u uw deelname dan gelden de volgende voorwaarden:
– Bij annulering één week voor de opgegeven datum: 50% van de kosten worden bij u in rekening gebracht;
– Binnen drie dagen voor de opgegeven datum: alle kosten worden bij u in rekening gebracht.

Tot slot: zijn er te weinig aanmeldingen (dit kan komen door te veel afmeldingen) voor een publieke kookworkshop? Dan zijn wij genoodzaakt de kookavond te annuleren. U mag dan aansluiten bij een andere publieke kookworkshop.

Als LAZIZ Kookstudio Breda willen wij u erop wijzen dat hoewel onze workshops altijd worden begeleid door ervaren koks, de deelnemers zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen handelingen en mogelijke verwondingen die hieruit voortkomen. We doen ons uiterste best om een veilige omgeving te bieden, maar deelname aan onze activiteiten geschiedt op eigen risico.

BOEK JE WORKSHOP