fbpx Spring naar content

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Via de website kunt u een aanvraag indienen voor zowel kookworkshops, kookavonden of het huren van de Kookstudio. Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Tot het moment dat u van ons bevestiging heeft gekregen is er dus nog niets geboekt.

Nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen is uw aanvraag definitief. Graag ontvangen wij de betaling vóór aanvang van de kookworkshop, kookavond of de afgesproken datum. Deze betaling zien wij ook als bevestiging van de datum.

Boekt u een kookworkshop? Wij vernemen graag uiterlijk 5 dagen vóór aanvang het definitieve aantal personen (minimaal 12 personen). Komen er op de dag van de workshop minder mensen dan opgegeven? Dan betaalt u toch voor alle opgegeven personen (dit i.v.m. inkoop ingrediënten).

Bij annulering 21 dagen van tevoren tot 7 dagen van tevoren betaalt u 25% van de kosten. Bij annulering vanaf 7 dagen voor boeking worden 50% van de kosten bij u in rekening gebracht. Bij annulering binnen drie dagen voor de opgegeven datum: alle kosten worden bij u in rekening gebracht.

Boekt u onze studio voor eigen gebruik (studiohuur)?
Ook hierbij geldt dat uw reservering definitief is nadat u van ons een bevestiging per email heeft ontvangen. De betaling hiervan dient uiterlijk een week voorafgaand bij ons binnen te zijn.

De annuleringskosten hiervan zijn hetzelfde als bij een kookworkshop. Dit in verband met de nee-verkopen naar andere aanvragen. Bij annulering 21 dagen van tevoren tot 7 dagen van tevoren betaalt u 25% van de kosten. Bij annulering één week voor de boeking betaalt u 50% van de kosten. Bij annulering 3 dagen voor de boeking betaalt u het volledige bedrag.

Schrijft u zich in voor een kookavond? Ook bij u geldt: na betaling is uw boeking definitief. Annuleert u uw deelname dan gelden de volgende voorwaarden:
– Bij annulering één week voor de opgegeven datum: 50% van de kosten worden bij u in rekening gebracht;
– Binnen drie dagen voor de opgegeven datum: alle kosten worden bij u in rekening gebracht.

Tot slot: zijn er te weinig aanmeldingen (dit kan komen door te veel afmeldingen) voor een kookavond, dan zijn wij genoodzaakt de kookavond te annuleren. U mag dan aansluiten bij een andere kookavond.

Als u een reservering heeft gedaan, houden wij de Kookstudio voor u vrij. Houd hier dus rekening mee.

BOEK JE WORKSHOP