fbpx Spring naar content

Kookworkshop Turks

Kookworkshop Turks

De Turkse keuken staat bekend om zijn kleurrijke gerechten en eeuwenoude tradities. Dankzij de heerlijke kruiden en specerijen die gebruikt worden in de gerechten, kent de Turkse keuken een breed palet aan smaken. Ontdek al deze smaken tijdens deze 4-uur durende workshop! Onder toeziend oog van een ervaren chefkok gaan jullie in kleine teams aan de slag met elk een gang van jullie viergangendiner. Deze kookworkshop is een geweldige beleving waarin smaak, heerlijke Turkse producten, experimenteren en creativiteit centraal staan!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Proef de smaken van Turkije
  • Perfecte teambuildingactiviteit
  • Onder het genot van een lekker drankje
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Experimenteer met de kruiden en specerijen

Volg de Turkse kookworkshop voor slechts € 82,50 per persoon

Jullie worden door de kok en gastheer/gast vrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de Turkse kookworkshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken! De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind één van de gangen van jullie viergangendiner. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 4 uur
– Inclusief drankjes en alle benodigdheden

BOEK JE WORKSHOP