fbpx Spring naar content

Kookworkshop Italiaans

Kookworkshop Italiaans

De Italiaanse keuken is misschien wel de meest populaire keuken ter wereld! Tijdens deze 4-uur durende workshop leren jullie de smaken van Italië kennen. Onder toeziend oog van een ervaren chefkok gaan jullie in kleine teams aan de slag met elk een gang van jullie viergangendiner. Deze kookworkshop is een geweldige beleving waarin smaak, verse Italiaanse producten, experimenteren en creativiteit centraal staan!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Proef de smaken van Italië
  • Perfecte teambuildingactiviteit
  • Onder het genot van een lekker drankje
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Experimenteer met Italiaanse producten

Volg de Italiaanse kookworkshop voor € 82,50 per persoon

Jullie worden door de kok en gastheer/gast vrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken! De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind één van de gangen van jullie viergangendiner. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 4 uur
– Inclusief drankjes en alle benodigdheden

BOEK JE WORKSHOP