fbpx Spring naar content

Kookworkshop Tapas

Kookworkshop Tapas

Zin in meerdere kleine gerechten? Dan is de Tapas workshop echt wat voor jullie! Tijdens deze 4-uur durende kookworkshop wanen we ons even in Spanje. Onder toeziend oog van een ervaren chefkok gaan jullie in kleine teams aan de slag met verschillende tapas, zowel warm als koud. Deze kookworkshop is een geweldige beleving waarin smaak, verse Spaanse producten, experimenteren en creativiteit centraal staan!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Geniet van meerdere kleine gerechten
  • Perfecte teambuildingactiviteit
  • Onder het genot van een lekker drankje
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Het echte gevoel van Spanje

Volg de Tapas kookworkshop voor slechts € 82,50 per persoon

Jullie worden door de kok en gastheer/gast vrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken! De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind de heerlijke warme en koude tapas. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 4 uur
– Inclusief drankjes en alle benodigdheden

BOEK JE WORKSHOP