fbpx Spring naar content

Kookworkshop Surprise Diner

Kookworkshop Surprise Diner

Probeer eens wat nieuws en ontdek de gerechten van de chef! Tijdens deze 4-uur durende workshop leren jullie culinaire gerechten klaarmaken waarvan je nooit had gedacht dat je dit kon! Onder toeziend oog van een ervaren chefkok gaan jullie in kleine teams aan de slag met elk een gang van jullie viergangendiner. Deze kookworkshop is een geweldige beleving waarin smaak, verse producten, experimenteren en creativiteit centraal staan!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Menu met vlees en vis
  • Perfecte teamvuildingactiviteit
  • Leer nieuwe smaken kennen
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Onder het genot van een lekker drankje

Volg de Surprise diner kookworkshop voor € 82,50 per persoon

Jullie worden door de kok en gastheer/gast vrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken! De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind één van de gangen van jullie viergangendiner. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 4 uur
– Inclusief drankjes en alle benodigdheden

BOEK JE WORKSHOP