fbpx Spring naar content

Kookworkshop Oosterse Mezze

Kookworkshop Oosterse Mezze

Tijdens deze 4-uur durende workshop kook je met de hele groep heerlijke Oosterse gerechten. Het varieert van een Seychellen Style Curry tot een heerlijke Lamskebab. Je wordt hierin bijgestaan door onze chef-kok en gastvrouw, zodat jullie heerlijk ontspannen de mezzes kunnen bereiden. Wij ontvangen jullie met een glaasje bubbels en een kleine versnapering en vervolgens gaan we aan de slag!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Perfecte teambuildingsactiviteit
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Inclusief drankjes
  • Oosterse Mezze gerechten
  • Leer nieuwe smaken kennen

Volg de Oosterse Mezze workshop voor slechts € 82,50 per persoon

Jullie worden door onze kok en gastvrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken!

De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind de heerlijke Oosterse Mezzes. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 4 uur
– Inclusief drankjes, chef-kok en alle benodigdheden

BOEK JE WORKSHOP