fbpx Spring naar content

Kookworkshop Zuid-Afrikaans

Kookworkshop Zuid-Afrikaans

Tijdens deze 4-uur durende workshop kook je met de hele groep een 4-gangen menu. Jullie maken heerlijke Zuid-Afrikaanse gerechten onder begeleiding van onze kok en gastvrouw. Jullie worden ontvangen met een glaasje bubbels en een kleine versnapering en vervolgens gaan we aan de slag!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Perfecte teambuildingsactiviteit
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Inclusief glaasje bubbels
  • Zuid-Afrikaanse gerechten
  • Leer nieuwe smaken kennen

Volg de Kookworkshop Zuid-Afrikaans voor slechts € 82,50 per persoon

Jullie worden door onze chef-kok en gastvrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken!

De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind de heerlijke Zuid-Afrikaanse gerechten. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 4 uur
– Inclusief drankjes, chef-kok en alle benodigdheden.

BOEK JE WORKSHOP