fbpx Spring naar content

Kookworkshop Tajine

Kookworkshop Tajine

Ontdek de betoverende wereld van de Marokkaanse keuken tijdens onze Tajine workshop! Tijdens deze culinaire ervaring leer je de geheimen van het bereiden van heerlijke gerechten in de traditionele tajine. Laat je meeslepen door de geuren en smaken van exotische specerijen, sappige groenten en mals vlees, allemaal gestoofd tot in perfectie. Onze ervaren chef-kok begeleidt je stap voor stap bij het maken van authentieke Marokkaanse gerechten, terwijl je geniet van een gezellige en informele sfeer. Kom en ontdek de magie van de tajine en maak je culinaire avontuur onvergetelijk!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Perfecte teambuildingsactiviteit
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Inclusief drinken
  • Authentiek Iraanse gerechten
  • Leer nieuwe smaken kennen

Volg de Kookworkshop Marokkaans voor slechts € 82,50 per persoon

Jullie worden door onze chef-kok en gastvrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken!

De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind de heerlijke Marokkaanse gerechten. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

BOEK JE WORKSHOP