fbpx Spring naar content

Kookworkshop Aziatisch

Kookworkshop Aziatisch

Ontdek de verfijnde smaken van de Aziatische keuken tijdens onze Aziatische kookworkshop! In deze culinaire sessie duik je in de kunst van het bereiden van authentieke Aziatische gerechten. Laat je verleiden door de aroma’s van verse kruiden, pittige sauzen en rijke bouillons, allemaal samengebracht in perfecte balans. Onze ervaren chef-kok begeleidt je stap voor stap bij het maken van authentieke Aziatische gerechten, terwijl je geniet van een gezellige en informele sfeer!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Perfecte teambuildingsactiviteit
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Inclusief drinken
  • Authentiek Aziatische gerechten
  • Leer nieuwe smaken kennen

Volg de Aziatische kookworkshop voor slechts € 82,50 per persoon

Jullie worden hartelijk ontvangen door onze chef-kok en gastvrouw met een verfrissend Aziatisch welkomstdrankje. Genietend van jullie drankje, zullen zij kort uitleggen wat de Aziatische kookkunst inhoudt en wat jullie tijdens de workshop gaan bereiden. Vervolgens is het tijd om de schorten aan te trekken en klaar te staan voor een culinaire ontdekkingsreis!

De deelnemers worden in groepen verdeeld en elk team begeeft zich naar een eigen kookeiland. Onder begeleiding van onze chef gaan jullie aan de slag met het bereiden van authentieke Aziatische gerechten. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

BOEK JE WORKSHOP