fbpx Spring naar content

Kookworkshop Iraans

Kookworkshop Iraans

Een van de belangrijkste kenmerken van de Iraanse keuken is de nadruk op verse ingrediënten, kruiden en specerijen. De smaken en geuren zijn bedwelmend, van de zoete aroma’s van saffraan tot de pittige geur van komijn en kaneel. Het gebruik van granaatappelpitten en -sap is een andere opvallende eigenschap van de Iraanse keuken, wat zorgt voor een heerlijke zoetzure smaak.

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Perfecte teambuildingsactiviteit
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Inclusief drinken
  • Authentiek Iraanse gerechten
  • Leer nieuwe smaken kennen

Volg de Kookworkshop Iraans voor slechts € 82,50 per persoon

Jullie worden door onze chef-kok en gastvrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken!

De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind de heerlijke Iraanse gerechten. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 4 uur
– Inclusief drankjes, chef-kok en alle benodigdheden.

BOEK JE WORKSHOP