fbpx Spring naar content

Kookworkshop Afghaans

Kookworkshop Afghaans

De Afghaanse keuken is als een kleurrijk kunstwerk op een bord, dat smaakt naar een reis door de geschiedenis en cultuur van Afghanistan. Het is een mix van Perzische, Turkse, Mongoolse en Indiase invloeden, die samen zorgen voor een unieke en onderscheidende smaak.

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Perfecte teambuildingsactiviteit
  • Genoeg ruimte om te kletsen
  • Inclusief drinken
  • Authentiek Afghaanse gerechten
  • Leer nieuwe smaken kennen

Volg de Kookworkshop Afghaans voor slechts € 82,50 per persoon

Jullie worden door onze chef-kok en gastvrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken!

De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind de heerlijke Afghaanse gerechten. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 4 uur
– Inclusief drankjes, chef-kok en alle benodigdheden.

BOEK JE WORKSHOP