fbpx Spring naar content

Familie-uitje

  • Onder toeziend oog van een chefkok
  • Verschillende menu's mogelijk
  • Maak er een complete dag van!

Familie-uitje in Breda

Voor een culinair familie-uitje ben je bij Kookstudio Breda aan het juiste adres! Al jaren organiseren wij op maat gemaakte uitjes voor families, van jong tot oud en een mix daarvan. Geniet samen met opa en oma, oom en tante of broer en zus van een uitgebreide kookworkshop. Combineer de kookworkshop met een mooie boottocht, een leuk stadsspel of een borrel bij BAAI om jullie familiedag helemaal compleet te maken! Bekijk hieronder welke workshop het beste bij jullie past of lees verder om te zien hoe jullie familie-uitje eruit komt te zien.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

tel:0681217718
Waar wil je informatie over?
Kookworkshops in Breda
Kookworkshop Tajine
Publieke kookworkshops
Kookworkshop Marokkaans
Kookworkshop Iraans
Kookworkshop Afghaans
Kookworkshop Zuid-Afrikaans
Kookworkshop Oosterse Mezze
Kookworkshop Surprise Lunch
Kookworkshop Surprise Diner
Studiohuur
Vergaderen in Breda
Studiohuur in Breda
Complete dag in Breda
Kookworkshop Surprise Lunch
Kookworkshop Surprise Diner
Kookworkshop Tapas
Kookworkshop Turks
Kookworkshop Italiaans
  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Het ultieme familie-uitje in Breda

Met een mooie kookstudio en een variatie aan menu’s hebben wij alles in huis om voor jullie een onvergetelijk familie-uitje te organiseren! We kunnen jullie familiedag uitbreiden tot een complete dag met onze prachtige ontvangstlocatie BAAI Breda, een ruime keuze aan boottochten en leuke activiteiten. Het is dan ook niet voor niets dat we jaarlijks zo’n 1000 bedrijfsuitjes mogen organiseren.

Familie-uitje bij Kookstudio Breda

Een kookworkshop is een veelzijdig avondje uit! In onze Kookstudio worden jullie hartelijk ontvangen door de gastheer of -vrouw. In kleine teams bereiden jullie een gerecht dat je nooit voor mogelijk hield! Wanneer het gerecht klaar is, presenteren jullie het met trots aan de rest van de familie en genieten jullie gezamenlijk van een volwaardig viergangenmenu.

Jullie uitje uitbreiden bij BAAI Breda

BAAI Breda is een prachtige horecalocatie gelegen aan de Bredase Singels. De plek leent zich uitstekend voor een gezellige borrel na jullie kookworkshop. Een activiteitenprogramma of een lekker bakje koffie vooraf behoren tot de mogelijkheden. Neem BAAI Breda dus zeker mee in jullie familiedag!

Varen in Breda tijdens jullie familiedag

Varen in Breda kan een mooi onderdeel zijn van jullie familie-uitje! De Bredase binnenwateren zijn prachtig en aan boord van de luxe sloepen van Bootje Varen Breda kom je even helemaal tot rust. Je geniet van de mooie omgeving, de ondergaande zon, de gezelligheid onderling en koude drankjes in champagnekoelers met ijs. De ervaren en gezellige schipper kan jullie van alles over de omgeving vertellen. Varen in Breda is een mooie uitbreiding van jullie neven-en-nichtendag, broers-en-zussendag of familiedag in Breda!

Wij gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken of we aan jullie wensen kunnen voldoen!

BOEK JE WORKSHOP