fbpx Spring naar content

Bedrijfsuitje

  • Meest ontspannen vorm van teambuilding
  • Verschillende menu's mogelijk
  • Maak er een complete dag van!

Bedrijfsuitje in Breda

Voor een leuk bedrijfsuitje ben je bij Kookstudio Breda aan het juiste adres. Al jaren organiseren wij vele op maat gemaakte uitjes. Van kookworkshops voor een teamuitje of een afdelingsuitje tot complete bedrijfsevents in Breda. Een uitgebreide kookworkshop is een mooi onderdeel van jullie dagje uit. Met een mooie boottocht, leuke activiteiten of een afsluitende borrel bij BAAI wordt jullie bedrijfsuitje helemaal compleet! Bekijk hieronder welke workshop het beste bij jullie past of lees verder om te zien hoe jullie personeelsuitje eruit komt te zien.

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

tel:0681217718
Waar wil je informatie over?
Kookworkshops in Breda
Kookworkshop Aziatisch
Kookworkshop Tajine
Publieke kookworkshops
Kookworkshop Marokkaans
Kookworkshop Iraans
Kookworkshop Afghaans
Kookworkshop Zuid-Afrikaans
Kookworkshop Oosterse Mezze
Kookworkshop Surprise Lunch
Studiohuur
Vergaderen in Breda
Studiohuur in Breda
Complete dag in Breda
Kookworkshop Surprise Lunch
Kookworkshop Surprise Diner
Kookworkshop Tapas
Kookworkshop Turks
Kookworkshop Italiaans
  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Het ultieme bedrijfsuitje in Breda

Met een mooie kookstudio en een variatie aan menu’s hebben wij alles in huis om voor jullie een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren! We kunnen jullie bedrijfsuitje uitbreiden tot een complete dag met onze prachtige ontvangstlocatie BAAI Breda, een ruime keuze aan boottochten en leuke activiteiten. Het is dan ook niet voor niets dat we jaarlijks zo’n 1000 bedrijfsuitjes mogen organiseren.

Bedrijfsuitje bij Kookstudio Breda

Een kookworkshop is een veelzijdig avondje uit In onze Kookstudio worden jullie hartelijk ontvangen door de gastheer of -vrouw. In kleine teams bereiden jullie een gerecht dat je nooit voor mogelijk hield! Wanneer het gerecht klaar is, presenteren jullie het met trots aan de rest en genieten jullie gezamenlijk van een volwaardig viergangenmenu. Zijn jullie op zoek naar een mooie ruimte voor een vergadering of brainstorm? Ook dat is mogelijk bij Kookstudio Breda!

Jullie uitje uitbreiden bij BAAI Breda

BAAI Breda is een prachtige horecalocatie gelegen aan de Bredase Singels. De plek leent zich uitstekend voor een fijne borrel na jullie kookworkshop of bijvoorbeeld een vergadering voorafgaand. Een activiteitenprogramma of een lekker bakje koffie vooraf behoren tot de mogelijkheden. Neem BAAI Breda dus zeker mee in jullie zakelijke uitje!

Varen in Breda tijdens jullie bedrijfsuitje

Varen in Breda kan een mooi onderdeel zijn van jullie bedrijfsuitje! De Bredase binnenwateren zijn prachtig en aan boord van de luxe sloepen van Bootje Varen Breda kom je even helemaal tot rust. Je geniet van de mooie omgeving, de ondergaande zon, de gezelligheid onderling en koude drankjes in champagnekoelers met ijs. De ervaren en gezellige schipper kan jullie van alles over de omgeving vertellen. Varen in Breda is een mooie uitbreiding van jullie personeelsuitje in Breda!

Jullie uitje op maat in Breda

Wil je een complete dag maken van jullie bedrijfsevent? Onze eventmanagers gaan graag met jullie in gesprek om samen de invulling van jullie dagje uit door te nemen. Een spannende stadsactiviteit van Groepsuitjes Breda of een spelprogramma van BAAI maken jullie dag, in combinatie met een kookworkshop, helemaal compleet! Zoek je iets wat je niet kan vinden op onze website? Neem dan vooral contact met ons op! We denken graag met je mee.

Wij gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken of we aan jullie wensen kunnen voldoen!

BOEK JE WORKSHOP