fbpx Spring naar content

Kookworkshop Surprise Lunch

Kookworkshop Surprise Lunch

Probeer eens wat nieuws en ontdek de lunchgerechten van de chef! Tijdens deze workshop leren jullie een variatie aan warme en koude gerechten. Onder toeziend oog van een ervaren chefkok gaan jullie in kleine teams aan de slag met elk een gang van jullie viergangendiner. Deze kookworkshop is een geweldige beleving waarin smaak, verse producten, experimenteren en creativiteit centraal staan!

  • Ontdek jouw kookkunsten
  • Warme en koude gerechten
  • Mooi onderdeel van jullie dagje uit
  • Leer nieuwe smaken kennen
  • Onder het genot van een lekker drankje
  • Genoeg ruimte om te kletsen

Volg de Surprise lunch kookworkshop voor € 65 per persoon

Jullie worden door de kok en gastheer/gast vrouw ontvangen bij de Kookstudio met een lekker welkomstdrankje. Terwijl jullie genieten van een drankje, zullen zij kort aan jullie uitleggen wat jullie gaan doen tijdens de workshop. Dan is het tijd om allemaal een passend schort aan te trekken! De groepen worden onderverdeeld en in de keuken gaan jullie per groep aan de slag aan jullie eigen kookeiland. Hier creëren jullie van begin tot eind één van de gangen van jullie viergangendiner. Van het snijden van alle ingrediënten, tot het professioneel opdienen van de gerechten. Uiteraard is er voldoende tijd om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Vanaf 10 personen
– De kookworkshop duurt 3 uur
– Inclusief drankjes en alle benodigdheden

BOEK JE WORKSHOP